Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cirkulacija kao si sama pomoći


Autor Poruka

ana

30.09.2002. 10:25

Poštovani dr. Trkanjec

Imam 41 godinu, suženje i.v. prostora, stalno imam osjećaj da mi je mutno u glavi i imala sam jedan napad vrtoglavice u noći ležeći na leđima i okrećući glavu u stranu. Problemi su nestali tijekom idućeg prijepodneva. Na osnovu mnogobrojnih nalaza neurologa ( UZV v.b. sliva, fizikalne terapije RTG funkcionalne snimke vratne kralježnice pretpostavljam da je riječ o cirkulaciji uduruženoj s niskim tlakom (dali on izaziva i lupanje srca). Molim Vas stoga da mi odgovorite na koje sve načine prirodnim putem mogu poboljšati cirkulaciju da ne pijem nepotrebno tablete i nepotrebno ne obilazim razne ambulante (ponovo).
Moram priznati da mi je sada već prisutna velika doza straha hodati sama ili voziti auto.

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

21.10.2002. 20:35

Navodite da imate nizak tlak. Međutim, niste naveli kolike su vrijednosti Vašeg tlaka. Nizak tlak može biti uzrok vrtoglavicama i lupanju srca. Preporučljivo bi bilo da obavite preglede kod liječnika kojima bi se pokušao pronaći uzrok Vaših tegoba i na temelju nalaza bi se odredila eventualno potrebna terapija.