Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


cirkulacija?!


Autor Poruka

petra

03.10.2002. 11:39

Poštovani!

Čitajući problem gospođe Ane, shvatila sam da i ja imam isti. U zadnje vrijeme imam glavobolje izražene u potiljku i u čeonom dijelu sa prisutnošću mučnine. Napravila sam EEG , nalaz je u redu. Isto tako kad ležim na leđima zna me uhvatiti užasna vrtoglavica, i kad okrećem glavu....kao i što je napisala i gospođa Ana. Taj problem mi pravi užasne probleme, izostajem s posla, inače sam niskotlakaš. Moja doktorica mi govori da jednostavno nije potrebno raditi druge pretrage, ali ja bi najradije promijenila doktora jer mi je to jednostavno postalo preveliko mučenje. Htjela bi napokon da mi se nađe problem koji je kod mene, i da se adekvatno počnem liječiti.
Molim Vas za pomoć!

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

21.10.2002. 20:37

Navodite da imate nizak tlak, no niste naveli kolike su vrijednosti Vašeg tlaka. Nizak tlak može biti uzrok tegobama koje navodite. Preporučljivo bi bilo da se javite liječniku koji će Vas uputiti na pretrage kojima će se pokušati pronaći uzrok Vaših tegoba, a temeljem nalaza odredit će se eventualno potrebna terapija.