Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


glavobolja i vratna kralješnica


Autor Poruka

majazeko

23.05.2008. 09:35

imam učestale glavobolje koje su se nešto smanjile nakon mjesec dana fizikalne terapije. na donjem dijelu vratne kralješnice s desne strane imam bolnu točku koja je blago bolna na dodir, a jako u vrijeme glavobolje. imam osjećaj da je ona žarište i da bol ide iz nje. ta je bolna točka kao neka kvržica, uvijek na istom mjestu, imam ju godinama. kad nije jako bolna, boli slično kao higrom koji imam na stopalu. na rtg-u se ništa ne vidi, fizijatar ju nije osjetio na opip niti je postavio dijagnozu. što bi moglo biti te kome da se obratim da mi postavi dijagnozu kako bih mogla poraditi na tome? postoji li pretraga koja bi točno utvrdila o čemu je riječ?
hvala

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

06.06.2008. 10:55

Poštovana, s obzirom na simptome koje opisujete bilo bi uputno da se javite i nadležnom neurologu koji bi vas uputio na potrebne pretrage (npr. EMNG gornjih ekstremiteta) te da se i dalje redovito kontrolirate kod nadležnog fizijatra te prema potrebi obavljate fizikalnu terapiju koja Vam je pomogla. Srdačan pozdrav.