Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


glavobolje


Autor Poruka

Tina

21.10.2001. 12:42

Imam dvije vrste glavobolje.Jedna je između očiju u području sinusa i primjetila sam da se javlja pri dužem hodanju ili ako mi je slaba cirkulacija(što je kontradiktorno?!) a ne pomažu mi lijekovi (saridon niti voltaren rapid).Ponekad je mogu spriječiti u nastanku kavom ili jačanjem cirkulacije (vožnjom biciklom).Do sada nisam imala problema s sinusima no sada mi se čepi nos po noći. Druga glavobolja je zapravo neko slabije ali neugodno probadanje iza desnog uha pa sve do potiljka.Cijeli taj dio glave je osjetljiviji na dodir.Javlja se više puta dnevno. Unaprijed hvala, Tina

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

22.10.2001. 15:42

Iz Vašeg opisa teško je zaključiti o kakvom tipu glavobolja bi se moglo raditi s obzirom da ste vrlo šturo opisali svoje glavobolje. Savjetovao bih Vam da se javite neurologu koji će učiniti potrebnu dijagnostičku obradu na temelju koje će biti moguće utvrditi uzrok Vaših glavobolja i odrediti terapiju.