Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


objasnjenje


Autor Poruka

iskrica

16.03.2002. 19:06

Prije svega pozdravljam sve prisutne na forumu a posebno doktora-ricu.Lijepo bi vas molila da mi odgovorite na pitanje vezano za vratnu kraljesnicu.Zanima me koji su simptomi jer mene sve uzasno boli a imam samo 22 god i to me najcesce boli u prednjici na lijevoj stranii leda a nekad se bol siri i na desnu stranu .Napravila sam ekg uredan je i holter isto tako.I molila bi da mi objasnite ovaj nalaz i koji mogu biti simptomi ;cervikalni segment-inklinacije limitirana za 1,5pposijetljive pvmtrapesius poz test distenzije za pleksus vise lijevo.TH-L sinistroskolioza s asimetrijom vise u donjem dijelu gr. kosa i donjih rebara.Zanima me dali mogu zbog toga imati tegobe HVALA VAM NA BRZOM ODGOVORU!

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

01.04.2002. 11:56

Prema opisu Vi imate iskrivljenu prsnu (torakalnu) kralješnicu. Niste naveli nalaze za vratnu kralješnicu, ali prema Vašem opisu moguće je da imate problema i s vratnom kralješnicom. Tegobe koje opisujete mogle bi biti posljedica promjena na vratnoj kralješnici. Savjetovao bih Vam da se javite svom liječniku koji će Vas uputiti na kompletnu obradu, te da se javite na pregled fizijatru (specijalistu za fizikalnu medicinu).