Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


Bijeli zubi, kako?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Zirafica

24.02.2002. 16:05

Molim vas za preporuku nekog sredstva za izbjelivanje zubiju. Molim da mi napisete konkretan naziv proizvoda i gdje se moze nabaviti. Vi kao stomatolog sigurno znate neko efikasno, a ne prestetno sredstvo za izbjeljivanje. Napominjem da redovito posjecujem zubara, polira i cistim kamenac, a ne pusim vise od godinu dana. Takodjer sam svjesna da neki ljudi imaju prirodno pigmentirane zuce zube. Ipak vas molim naziv nekog konkretnog sredstva i vase preporuke. Hvala!

Dr.sc. Silvana Jukić

01.03.2002. 21:51

Konkretno sredstvo za izbjeljivanje koje se može nabaviti u ljekarnama ili drogerijama za kućnu uporabu je RAPID WHITE. Također postoje sredstva za izbjeljivanje koja Vam može primjeniti stomatolog u ordinaciji. Ona obično zahtijevaju izradu posebnih udlaga - nosača sredstava za izbjeljivanje - koja odgovaraju Vašoj čeljusti tj. zubima. Takvu udlagu možete dobiti i za izbjeljivanje kod kuće skupa sa sredstvima za izbjeljivanje i zaštitu zubiju od preosjetljivosti koja se može javiti kao popratna, neugodna pojava. Postoji nekoliko proizvođača takvih setova za stomatološke ordinacije, a jedna poznata marka je OPALESCENCE.