Dentalna patologija i endodoncija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 901 | Broj poruka: 2661

Dean Cekić, dr. med. dent.

Stomatološka ordinacija Cekić
Zagreb, Republike Austrije 5


endodoncija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

bramaged

17.12.2011. 21:20

Poštovani, jučer mi je specijalista bušio kanale i proširivao ih kako bi se pripremili za ispun. Radi se o donjoj šestici koja je avitalna već duže vrijeme što se vidi po rtg snimci gdje plomba zadire u područje pulpe. Samo to bušenje i širenje nije bilo bolno, a također me ni zub prije toga nije bolio, već se preventivno izvodi zahvat. Zub je privremeno zatvoren i sljedeći tjedan će mi stomatolog dovršiti to, odnosno ispuniti. Međutim, danas me počelo boljeti samo od sebe, a pogotovo na dodir, odnosno zagriz. S obzirom na stanje, je li ovo uobičajena reakcija ili je posrijedi nešto drugo? Zahvaljujem.

Dean Cekić, dr. med. dent.

18.12.2011. 22:00

Poštovani/a

To je normalna reakcija, pijte analgetike, bol će se smanjivati iz dana u dan.

1234@

02.03.2018. 20:50

Danas sam snimala zub 4 , jer osecala sam malo bola kao da svrbi , pa stomatolog sumljao na cetvorku, kad je videla snimak rekla je da da je malo izjeden korjen zuba i da je korjen malo kriv , rekla je da ne otvaramo zub da ne bude veci problem, a inace taj zub je plombiran prije 2 godine , sad ne razumem ako je korjen malo izjeden nece da se popravi samog od sebe, sta da radim?

Dean Cekić, dr. med. dent.

07.03.2018. 20:10

Poštovana,

kolko sam shvatio radi se o defektu zubnog vrata,
pa sam mišljenja da si trebate kupiti zubnu pastu za osjetljive zube.