Kontracepcija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4307 | Broj poruka: 50719

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Propustene dvije pilule?


Autor Poruka

Ivo Balenović, dr. med.

08.05.2021. 14:05

Poštovana, ne postoji mogućnost trudnoće. Savjetujem da počnete s novom kutijom, bez pauze. Moguće je da se pojavi probojno krvarenje. Ono nije opasno, niti umanjuje zaštitu.

LucijaaM

08.05.2021. 19:50

Postovani,

Zvala sam nekoliko ginekoloskih ambulanti danas i svatko mi je rekao nesto drugo. Vi ste vec 4.koji ste mi dali drugacije misljenje. Navesti cu vam sto mi je receno
1.nastaviti danas u obicajeno vrijeme uzimati redovno (1 tabletu) kao da nista nije bilo
2.u uputama pise uzeti propustenu cak i ako to znaci 2 u isto vrijeme i nastaviti uobicajeno
3.napraviti pauzu od mjesec dana i krenuti sa novom kutijom
4.uzeti sada jednu i jednu u obicajeno vrijeme

Iskreno, ne znam vise koga bih poslusala. Nekako mi se najzgodnije cini nastaviti uzimati jednu kao da nista nije bilo i doci do kraja kutije pa napraviti pauzu ili uzeti dvije (jednu ranije i jednu u odredeno vrijeme) i nastaviti do kraja kutije i napraviti pauzu. Da li bi to bilo okej ili bi stetilo?
Hvala i lijep pozdrav

LucijaaM

08.05.2021. 19:50

Da se nadovezem.. u uputama takoder pise da se na novu kutiju nastavlja ukoliko se radi o trecem tjednu ciklusa, a kod mene je u pitanju 14. i 15. Dan

Ivo Balenović, dr. med.

09.05.2021. 10:50

Ne radi se o antibiotiku. Neće se ništa dogoditi bez obzira koji način odaberete. Postoji samo mogućnost oskudnog, tzv. probojnog krvarenja.