Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Metastaza raka debelog crijeva


Autor Poruka

amram

05.10.2007. 23:50

Molim Vas da mi pomognete u dijagnosticiranju stanja moje majke. Rodjena je 1932. god i prosle godine joj je uradjen anus preter. Svi onkoloski pregledi su bili uredu i nije primala nikakvu onkolosku terapiju. Prije 15 dana usljed povecanja markera onkolog joj je rekao da se mora javiti na onkologiju da bi joj uveli odredjenu terapiju. Medjutim majka od tog dana povraca zelenu tekucinu. Osam dana nije jela samo je na infuzijama i konstantno povraca isto. Primljena je na hirurgiju i mi apsolutno ne znamo sta je uzrok konstantnog povracanja. Imala je danima tvrdu stolicu i u bolnici je primila tri doze klistira tako da su iskljucili mogucnost zapetljaja crijeva. Uradjen joj je UZV abdomena i sumnja se na mogucnost hemangiona na jetri ali se neiskljucuje i druga etiologija.Zucni mjehur i vodovi imaju uredan eho nalaz, takodjer i bubrezi. MOLIM VAS da nam pomognete jer ona je na izmaku snaga usljed tolikog povracanja. HVALA

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

07.10.2007. 14:05

Kao što ste napisali vaša majka se nalazi u bolnici, pa ja ne vidim načina da joj pomognem. Imajte povjerenja u liječnike u bolnici koji će sigurno učiniti sve da otkriu što je vašoj majci i da joj pomognu.