Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Problem sa stolicom


Autor Poruka

Sunshine87

09.10.2007. 09:50

Imam problema sa redovitom stolicom, i to još odmalena(praktički otkad znam za sebe)...sjećam se da sam još kao mala sjedila po sat-dva na wc i pokušavala obaviti nuždu.to mi je toliko bilo teško da sam znala i potiskivati osjećaj od silnog straha jer sam znala da ako odem na wc necu biti gotova minimalno sat vremena...Sada imam 19 godina i to i dalje traje, ne sjedim na wc po sat vremena ali stolicu imam svaka 3-4..nekad i 5 dana i to tvrdu i u vrlo malim količinama...pokušala sam sa raznim čajevima, tabletama, kockama od suhih šljiva, ujutro na tašte jesti suhe šljive ,smokve...ali sve mi pomaže samo tjedan dana i onda mi prestane djelovati... Molim Vas jer imate kakav savjet, prijedlog jer se bojim da zbog neregulirane stolice imam neke ozbiljnije posljedice...

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

11.10.2007. 16:35

Na žalos ne mogu vam dati savjet samo na temelju vašeg opisa, a bez pregled i dodatnih potrebnih pretraga. Otiđite na pregle gastroenterologu koji će izvršiti sve potrebne pretrage i prepisati vam odgovarajuće liječenje.