Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Otrov plavog škorpiona


Autor Poruka

willdea

05.03.2011. 19:15

Poštovani, dobra večer...

Majka nam boluje od carcinoma recti recidivans inop. Učinjeno je sljedeće: sygmostoma terminalis i appendectomia.. Uz 3 operacije, ostalu terapiju, zračenje, kemoterapije hvatamo se za svaku slamku. Čuli smo da na Kubi postoji lijek naziva ESCOZUL koji se dobiva od otrova plavog škorpiona i navodno pomaže karcinomskim bolesnicima. U stanju smo napraviti sve za nju, ako ništa drugo samo da joj se malo bar olakša, pa i otići na Kubu po lijek koji je navodno za prvu turu besplatan pošto je još u fazi ispitivanja. Zanima nas jeste li čuli za takav lijek i vaše cijenjeno mišljenje. Unaprijed zahvalni od srca

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

07.03.2011. 00:20

Na žalost nšta o tom lijeku nisam čuo. Kuba je kao držva dosta izoliran i ne komunicira sa svjetskom onkološkom zajednicom putem znanstvenih časpisa, kongresa i drugih uobičajenim načina komunikacije među liječnicima kojima se šire znanstvene informacije.