Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


rak ili cirkle


Autor Poruka

marko

20.05.2006. 20:42

u pocetku svakodnevno iz mene je pocelo da curi neka zestoka masa
vrlo bolna iz dana u dan mjesecima izgubih posao zalio sam se na stomak doktor neki iz pakistana kad sam objasnjavao simptome onako smijala se sto me moralno dotuklo zatvorio sam se u sebe zadnjih 5 godina isao sam na snimanje stomaka ali nista nisu pronasli iz dana u dan mi se to ponavlja zadnjih nekoliko dana imam konstantnu temperaturu preko 40 kako da trazim pomoc da me doktori ne uhvate u cirkle i salju od prijatelja do prijatelja i prodje jos 5 godina dok me ne dignoziraju

Prim. mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

24.05.2006. 19:19

Žao mi je, ali moram ponoviti i Vama, kao što šam već napisao o nekolicini drugih, da nije moguće, opasno je i zabranjeno postavljati dijagnozu samo na temelju opisa simptoma od strane bolesnika. Stoga Vam najtoplije savjetujem da svladate svoje strahove i odete na pregeld kirurgu. Točnu je dijagnozu nemoguće postaviti bez pregleda liječnika i dodatnih pretraga što traje neko vrijeme, ali nikako 5 godina.