Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Vrlo retke,nepredvidive i kratkotrajne erekcije nakon operacije tu debelog creva


Autor Poruka

iviso

16.11.2007. 14:20

Nakon operacije tu debelog creva u rektalnosigmoidnomdelu (na 13 cm od anusa odnosno 19cm kolonoskopskim pregledom) prartično više nisam u mogućnosti da imam seksualne odnose.Doktor je pre operacije rekao da neću moći da imam dece, ali nije pominjao nemogućnost i samih odnosa.Kada sam mu to rekao odgovorio je kako je tu sve u redu i kako ne bih trebao imati problema.Da li postoji mogućnost izlečenja retkih i nedovoljno dugih erekcija (1min-2min trajanja nakon čega sledi brzi pad erekcije).Od operacije je prošlo pet godina.

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

16.11.2007. 21:25

Vaše stanje je posljedica oštećenja živaca u zdjelici za vrijeme operacije. Želi li se radikalno odstraniti sve limfne čvorove za vrijeme odstranjenja raka rektuma(totalna mezorektalna ekscizija) to je oštećenje neizbježno. Vrlo je vjerojatno da je vaše stanje neizlječivo. Preporučam vam da se za pomoć obratite liječniku specijalistu za erektilnu disfunkciju odnosno urologu.