Rak debelog crijeva


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 276 | Broj poruka: 918

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


zadnji stadij raka debelog crijeva?


Autor Poruka

lucy

06.09.2006. 20:45

postovani, molim za misljenje

otac (rođ.1949)je operiran prvi put prije 3 godine,rak rektuma, i od tad je imao vise puta recidive. zadnji ct je pokazao da je bolest zahvatila kosti, i od tad je poceo brzo propadati. zbog jakih bolova u nozi ima flastere i uzima tablete sevredol, ima kesicu i kateter, koji mu je postavljen trajno, ali mokraca je pocela izlaziti i kroz kateter koji je needavno postavljen kroz analni otvor. poceo je oticati, i ima temperaturu, te bolove u trbuhu. znam da nikakvo lijecenje ne preostaje, ali da li je to kraj, ili losa faza?
hvala

Mr. sc. Rudolf Tomek, dr. med.

17.09.2006. 23:30

Na žalost, kod vašeg oca radi se o krajnjem(terminanom) stadiju bolesti koja sada ubrzano napreduje, a ne o lošoj fazi. Na temelju vaših navoda pretpostavljam da se vaš otac liječi pod nadzorom odgovarajućeg liječnika specijalista koji će mu omigućiti da posljednje trenutke života provede bez bolova.