Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Izraslina na koži penisa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Mrkela

17.03.2016. 11:10

Prije godinu dana sam primjetio neku cudnu izraslinu na penisu , bila je jako malena ali se sa vremenom povecavala , punila se tekucinom , svaki puta sam mogao nešto istisnuti , svaki puta je tekucina izlazila ,bio sam kod svog doktora prije nekih pola godine u vezi toga , dobio sam antibiotsku mast da mažem redovno ali ta kvržica se nije uopce micala , na dodir je tvrda , osjecam je na koži samo nije spojena na tkivo penisa , sada više tekucine nema i ostala je tako u promjeru je nekih 2cm dužine a širine nekih 0.5 milimetara , ostala je rupica iz koje je curilo to svojstvo gnoja bezbojne boje nekad cak i sukrvica ali rijetko tako da imam taj problem poslao bih vam sliku ali neznam kako

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

17.03.2016. 20:35

Vjerojatno je riječ o žlijezdi koja se nalazu u ovom području. Nepotrebnim "istiskivanjem" pogoršali ste situaciju. Preporučio bih pregled dermatovenerologa.