Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14394

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


svrab penisa bez osipa i crvenila


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Jopa12

06.10.2017. 10:55

Pozdrav,

prije 10-15 dana sam imao česte odnose sa partnericom , i nakon toga mi se učestalo javlja svrbež trupa penisa i međunožja samo uvečer i ujutro.
Dakle , nema nikakvog osipa niti crvenila po penisu,ni na preponama (koje ponajviše svrbe).Svrab nije uvijek konstantan te mi se znalo desit npr. da me 2 dana ne svrbi onda 3 svrbi i sl. , a svrab na penisu mi se ugl. javi nakon masturbacije.Inače u međuvremenu sam imao i alergiju te za nju pijem tablete Xados , alergija se povukla ali svrab međunozja i penisa je i dalje tu. Zanima me je da li je na osnovu ovih informacija moguce zakljuciti radi li se o kakvoj spolno prenosivoj bolesti , gljivicama ili sl. , te da li imate ikakvu kremu za preporuku ili što već?
Hvala

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

06.10.2017. 11:50

Mislim da se ne radi niti o spolno-prenosivoj bolesti, niti o gljivičnoj infekciji, već o iritaciji i suhoći sluznice i kože. Mažite Bepanthen kremu, a perite se samo običnom vodom.