Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


bol


Autor Poruka

iskrica

01.05.2002. 11:30

Pozrav onome ko cita poruku.Imam problema koji me jako muce i svi mi doktori kazu da je to jer imem problema sa vratnom kraljesnicomi imam krivu kicmu i to na lijevoj strani.Ja imam bolove u prsima i to u sredini nekad kad dodirnem kost boli me jos imam bol na lijevoj strani ispod grudimalo vise u stranu premaprema sredini bol nije povrsinska nego unutrasnja i pocmem se znojiti vjerojatno me uhvati panika .Napravila sam EKG uredan je .holter uredan.krv srca uredna.Sad trenutno idem na vjezbe za vrat imam grupne vjezbe ,struju i ultra zvuk.Zanima me da li mozda imam bolove na lijevoj strani zato sto mi kraljesnica ide u lijevo pa mi mozda ona radi pritisak HVALA NA BRZOM ODGOVORU

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

02.05.2002. 22:27

Prema Vašem opisu moguće je da su Vaše tegobe uzrokovane promjenama na vratnoj kralješnici kao što su Vam rekli i Vaši liječnici. Fizikalna terapija (vježbe) koju pohađate trebala bi ublažiti tegobe.