Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Depresija, nervoza ,tjeskoba


Autor Poruka

elisa

11.07.2012. 18:30

Dobar dan postovan doktorice........Ja neznam da li sam na pravoj stranici foruma nemogu da nadjem u opisu kako bi svstala svoje stanje pa sam probala da posaljem da vidim da l je to vas podrucije i da li mi mozete odovrit.....Zensko sam imam dvdesteset godina u braku sam 4 godine imam jedno dijete musko...Od kako sam se porodila stalno sam nervozna depresivna zivcana ljuta na sve redom cak i na sebe imam osjecaj da vise ne mogu funkcionista neznam od cega ali ne mogu vise da podnesem tu nervozu nikad nisam sretna sve me nesto boli cesto sam kod doktora ne pregledima najvise me boli kicm predio trticne kosti pijem i Diane 35 neznam da li i onene mogu da uticu na moje raspolozenje puno se znojim sve sam bas sve nervozna molim vas dda mi opdgovorite sta bi mogla da li da pije nesto na bazi bilja neki caj ili tablete da mi je da ovo stanje prodje .......Unaprijed zahvalana..Velikli podrav..

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

16.07.2012. 15:05

Draga gospođo,
rođenjem djeteta puno toga se mijenja u životu žene, od radosti koje donosi novo biće do brige za dijete i zabrinutosti da li će se sve obveze koje ima mlada majka uspjeti završiti. Da ne spominjem postporođajnu depresiju koja nije rijetka.
Neznam koje su sve okolnosti oko Vas ili problemi koje imate doveli do Vaše situacije, ali ona svakako remeti kvalitetu života i sreću koje donosi malo dijete u obitelji.
Ne vjerujem da bi neki čajevi bili djelotvorni. Ima dosta lijekova koji Vam mogu kvalitetno pomoći , bez ikakve navike i koji kad se tegobe smire možete slobodno prekinuti.
Preporučam Vam da se javite neuropsihijatru da Vas pogleda, porazgovara s Vama i ordinira Vam adekvatan način liječenja.