Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Epi i spolna moc


Autor Poruka

Danko

13.05.2002. 02:05

Imam 45 godina i od ranog djetinjstva uzimam antiepileptike. Prije nekoliko godina promijenjena mi je terapija, pa sada uzimam Tegretol, Apilepsin i Phemiton. Medjutim, imam osjecaj da mi je i spolna moc opala. Teze postizem i odrzavam zadovoljavajucu erekciju, a i duze vremena mi treba da dozivim orgazam (gotovo uvijek uz "rucnu" stimulaciju). Ovo je narocito izrazeno prva dva sada nakon uzimanja terapije. Je li to s tim u vezi, ili problem moze biti neke druge prirode (godine?).
Unaprijed zahvalan,
Danko

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

10.06.2002. 22:57

Preporučljivo bi bilo da se javite urologu (specijalisti za bolesti mokraćnih puteva i muških spolnih organa) koji će Vas pregledati, učiniti potrebne pretrage i na temelju nalaza pronaći uzrok Vaših tegoba. Vrlo je važno da ne prekidate uzimanje propisanih antiepileptika jer samovoljno prekidanje terapije može dovesti do povećanja učestalosti napadaja i do pojave težih oblika napadaja.