Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Ošamućenost


Autor Poruka

goran1

25.02.2013. 17:40

Pozdrav!

Evo da ispricam ukratko sta mi se prosli tjedan dogodilo..
Bio sam s drustvom vani, napio sam se (ne prejako), bio sam i u gorem pijanstvu od toga... drugi dan katastrofa, nista nisam jeo, povratio i onda negdje kasno navecer osjetio laganu osamucenost i napetost. Inace mislim tj. znam da mi je nervni sustav u nesto losijem stanju, i vec duzi niz godina se borim sa anksioznoscu.
I tako sam si ja mislio proci ce.. drugi dan isto osjetim da mi je "mutno" u glavi, i kad mijenjam vidno polje lagano kao da se osamutim. E i onda je dosao taj dan... 4 dana nakon pijanstva idem ja do faksa i kad me na semaforu pocela loviti lagana nesvjestica. Kako sam lagani panicar zbog anksioznosti, stanje mi se time jos vise pogorsalo. Jedva sam cekao doci doma, i kada sam dosao bio sam izvan sebe. Nakon toga nisam par dana nigdje isao cisto zbog straha a i moram priznati da me znala nakon toga ujutro uloviti ta osamucenost.
Kazem, prije toga prakticki me nikad nije ulovila nesvjestica, imam osjecaj da mi se nakon tog pijanstva nesto promijenilo u sklopu koliko god to cudno zvucalo.
Evo bilo kakav savjet ili nekakva dijagnoza bili bi od velike pomoci..

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

13.03.2013. 19:10

pa prema opisu ne čini se da se u Vas radi o organskom oštećenju . Simptomi koji opisujete iako ne u potpunosti upućuju na mogući panični napadaj. Bilo bi dobro uzeti anksiolitik npr diazepam (Normabel, Apaurin a 2 mg ili 5 mg) , a ako simptomi potraju javite se na neurološki pregled