Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


pitanje


Autor Poruka

mim

16.09.2002. 23:01

Moj otac vec duze vremena osjeca vrtoglavicu kad okrene glavu u lijevu stranu.U posljednje vrijeme ,nekoliko dana ima jake glavobolje koje ne prestaju ni nakon tableta protiv bolova.Ima 63 godine i inace je tip covjeka koje se ne zali ni na sta,odbija i samu pomisao da ode doktoru,uz objasnjenje da je navukao prehladu ili da ga je uhvatio propuh.Jako je aktivan ,puno radi ,ne miri se sa godinama i cini mi se da se za mog zivota nije pozalio da ga nesto boli.Bojim se da bi s tim stavom u zivotu mogao samo nauditi sebi,a ja nemam nacina da ga otjeram na pretrage.Molim Vas recite mi da li se radi o necemu ozbiljnom ili da se smirim i ostavim ga na miru? Puno hvala i pohvale vasoj stranici. M.

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

21.10.2002. 20:30

Prema Vašem šturom opisu moglo bi se raditi o tegobama uzrokovanim promjenama na vratnoj kralješnici, no da bi se to sa sigurnošću moglo utvrditi nužno je potrebno da se Vaš otac javi liječniku koji će ga pregledati i poslati na potrebne pretrage.