Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Probadanje glave na određene podražaje


Autor Poruka

tanjaaa

04.09.2012. 12:20

Molim vas ako mi netko može reći o čemu bi se se ovdje moglo raditi: naime kada se npr. počešem po nosu, ispuhujem ga ili ga samo dotaknem ili pomaknem gornju usnicu prema dolje javlja mi se probadajuća bol na vrhu glave s lijeve strane. To traje nekoliko dana. I na zatiljku također s lijeve strane čini mi se da mi se pojavila mala izbočina ili kvrga. nisam sigurna da li to imam od ranije ali dosada nisam preimjetila....Molim vas barem okvirno da mi kažete što bi to moglo biti tj. poslijedica čega? Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru!

Prof. dr. sc. Vesna Brinar, dr. med.

04.10.2012. 22:25

Nisam sigurna u čemu se radi. Koliko traje probadajuća bol pri pomicanju usnice?. Da li je kvržica na zatiljku bolno osjetljiva?

tanjaaa

07.10.2012. 13:00

Kvržica na zatiljku nije bolna i mislim da nema nikakve veze s probadanjem glave koje se svako malo pojavljuje. Na dodir nosa ili neke kretnje lica bol se reflektira na gornji dio glave s lijeve strane. Budući da jako često ispuhujem nos pogotovo ujutro kada mi neprestano curi uz uzastopno kihanje (pretpostavljam alergija na nešto) da li postoji mogućnost da sam iziritirala nekakv živac pa se ta kratka probadajuća bol zbog toga povremeno javlja?