Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


sta bi to moglo biti


Autor Poruka

malee

29.03.2008. 17:45

Vec vise od mjesec dana imam bolove u doljnjem dijelu kraljeznice koji su nepodnosljivi i od niti jedne injekcije ili tableta ne prestaju. Prvo sam bila kod ortopeda koji je zakljucio da nije nista sa ortopedske strane i poslao me na neurologiju. Osjecam utrnutost u lijevoj strani tijela,a lijevu nogu ponekad uopce nemogu pomaknuti niti imam osjetila u njoj. Nalaz magnetske rezonance mozga i vrata je uredan,isto kao i ct kraljeznice. Radila sam punkciju i cekam jos nalaze punkcije. A od silnih ljekova sam vec pocela gubiti kontrolu nad sobom. Imam ceste vrtoglavice i nesvjestice. Svaki dan mi se stanje pogorsava a iz bolnice su me poslali kuci i napisali poboljsanje. Jos bi kao trebala radit magnet kraljeznice pa se sve nekako nadam da ce se napokon nesto otkriti time ili kada dodju nalazi likvora. U biti zanima me jeli itko imao slicne simptome. Ili od cega bi to moglo biti.

Prof. dr. sc. Vida Demarin, dr. med

03.06.2008. 20:00

Poštovana,
Tegobe koje navodite mogu biti uzrokovane brojnim stanjima. Svakako Vam savjetujem da obavite preporučene pretrage jer je to jedini put do rješavanja Vašeg problema. S nalazima (svim) se svakako javite svom neurologu na pregled. Do tada živite zdravo, pazite na prehranu, dovoljno spavajte, pazite na tjelesnu težinu i izbjegavajte stres. Redovito vježbajte.