Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


strah


Autor Poruka

jele

29.01.2002. 09:55

već dulje vrijeme osjećam da u pojedinim momentima ne mogu kontrolirati svoje osjećaje. Dosta sam razdražljiva i brzo eksplodiram. Mogu navesti da me najviše smeta da često uhvatim sebe kako razmišljam otome zašto me je neko uvrijedio kad to nisam zaslužila i nikao da tu uvredu ne mogu zaboraviti nego se iz čista mira toga sjetim i postajem plačljiva jer se osjećam povrijeđenom da sam to doživjela od onoga od koga sam očekivala da bi mi pomogao a ni u snu nisam očekivala da me on povrijedi npr. moj brat . I kad se sjetim jedne njegove izjave kojom me je pokušao ocrniti kod oca iako sam ja to sa ocem razjasnila u prisustvu majke koja je potvrdila istinitost mojih navoda a laž brata . Željela sam s njim to razjasniti ali su me oni od toga odvukli radi mira u kući, Iako je to bilo prije dviše od 2 godine ja sada kad se toga sjetim oči mi se napune suza i teško mi je da moram popiti NORMABEL, strah me je da se ne razbolim jer imam muža i 2 odrasle djece.
što bi trebala napraviti, unaprijed zahvalna.

Doc. dr. Zlatko Trkanejc

29.01.2002. 21:13

S obzirom na tegobe koje stge opisali, savjetovao bih Vam da se javite na pregled specijalisti za duševne bolesti (psihijatru).