Neurologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 723 | Broj poruka: 1634

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


vrtoglavice


Autor Poruka

bendzi

21.01.2002. 13:18

Postovani,

Vec 4 tijedna imam stalne vrtoglavice. Prva dva dana sam povracao, nakon toga ne. Spavam normalno, no cim ustanem vrtoglavice ponovo pocinju. Nakon prvog tjedna dosta slabije cujem na desno uho. Pokatkad cujem sumove u uhu (nalik pumpanju srca). Prije 10 godina (sad mi je 29) sam imao perforaciju bubnjica na desnom uhu, te mi je na istom sluh bio ostecen za 30%.

Bio sam kod lijecnika, koji mi je rekao da je to moguce od virusa. Tlak mi je normalan. Vrtoglavice ne prestaju, sve slabije cujem na desno uho a pokatkad imam i glavobolje (mozda i sa promijenom vrijemena).

Molim vas za savjet, od cega su ove tegobe, te i sta preporucate za pretrage, prehranu i sto se mora poduzeti. Da li moram mirovati?

Unaprijed hvala i sretna 2002!

Doc. dr. Zlatko Trkanjec

23.01.2002. 12:48

Vrtoglavice povezane sa slabljenjem sluha moguća su posljedica poremećaja u području srednjeg i unutarnjeg uha. Savjetovao bih Vam da se javite specijalisti za bolesti uha, grla i nosa (otorinolaringolog) koji će nakon pregleda učiniti potrebne pretrage, na temelju nalaza postaviti dijagnozu i savjetovati Vam liječenje.