Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


gljivicno oboljenje


Autor Poruka

milla1

15.11.2015. 14:50

Prije mj.dana otkrivene su mi gljivice u lijevom uhu...nista me ne blli nego imam osjecaj zacepljenosti i zujanje te slabije cujem...prije par dana na kontroli uz gljivice otkriveno i ostećenje bubnjica.Terapija: 3*3 kapi canesten kapi.Jako me pece kad si to ukapam i slijeva mi se sve u grlo. Zanima me da li cu se s tim kapima uspijeti rjesiti gljivica i izlijeciti bubnjić???...Hvala

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

13.12.2015. 20:30

Poštovani, nejasna mi je činjenica da u mjesec dana niste uspjeli izliječiti otomikozu usprkos korištenju Canesten kapi. Možda je vrijeme da učinite bakt. i mikološki bris zvukovoda, pa da potvrdite ili ne mikozu. Otomikoza je praćena gustim blijedo žutim sekretom sa obiljem tamnosivih naslaga. U svakom slučaju, nemojte koristiti kapi koje Vas tako jako smetaju dok ne dođe nalaz brisa. Slijevanje kapi u grlo potvrđuje dijagnozu perforiranog bubnjića.