Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


miringoplastika


Autor Poruka

emina

12.06.2001. 21:41

Prošle godine sam u prometnoj nezgodi zadobila razderotinu u stražnjem dijlu slušnog kanala.Iz uha mi je izvađen komadić stakla i preporučena je miringoplastika koju do sada nisam obavila.Obzirom da sam iz BiH interesira me u kojoj vašoj ustanovi to mogu uraditi , koliko traje operatini i postoperativni tretman i cijena operacije.
Unaprijed zahvalna.

mr.sc.dr. D. Markov

17.06.2001. 20:09

Miringoplastiku mozete obaviti na ORL klinici Salata, ORL klinici Sestre milosrdnice. Operacija u odraslih se radi u lokalnoj infiltracijskoj anesteziji ili u lokalnoj poteciranoj anesteziji. Boravak u bolnici je 8 do 10 dana. Sedmi dan nakon operacije vade se savi i spuzvice iz uha, a resorptivna zelatina 14 dan nakon operacija. Cijena boravka dnevno u bolnici je oko 370 kn., sama operacija 286kn., anestezija 300 do 400 kn. Savjetujem vam da dodjete u otolosku ambulantu na ORL kliniku Salata ponedjeljkom ili cetvrtkom u 11 sati gdje se mozete dogovoriti za termin za bolnicu sa otokirurgom .