Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Nos i uho


Autor Poruka

Damir

22.01.2002. 23:21

Poštovani,

Već skoro mjesec dana učestalo mi curi nos. Na početku sam mislio da je obična prehlada te se probao liječiti čajevima, medom i limunom. Kako nije bilo poboljšanja počeo sam piti Coldrex tablete. No i dalje nije bilo poboljšanja. Treći tjedan došlo je do začepljenja lijevog uha, te sam se obratio liječniku koji je konstatirao upalu srednjeg uha te mi je prepisao Klavocin tablete 625mg i Ortocorton kapi za uho. Nakon tjedan dana na kontroli, upale je izliječena no uho mi je i dalje začepljeno (zvoni i slabije čujem), a nos mi i dalje curi. Liječnik mi je prepisao Bivacyn kapi koje koristim par dana no ne osjećam nikakvo poboljšanje. Molio bih Vaše mišljenje ili savjet.

Unaprijed hvala.

mr.sc.dr.D.Markov

28.01.2002. 20:55

Potreban je otorinolaringološki pregled. Možete kapati Ephedrini 0,5 % sol. u nos 3x dnevno kroz 1 tjedan. Ukoliko i dalje imate iste smetnje morate napraviti audiološku obradu (audiogram i timpanogram).