Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


konstantna sluz za vrijeme erekcije


Autor Poruka

Ana

26.01.2002. 19:50

Imam jedan veliki problem, odnosno vise njih te bih vas zamolila za pomoc. Moj decko i ja u vezi smo vec vise od godine dana. Na pocetku je njemu bilo jako tesko dozivjeti erekciju (tj nije je nikada mogao imati), bio je na pregledima ali receno mu je da je sve to vjerojatno na psihickoj bazi jer nisu pronasli nikakve probleme. Napokon smo uspijeli postici erekciju i sada je sve mnogo bolje, jedini je problem taj sto mu za vrijeme erekcije konstantno izlazi neka tekucina slicna spermi (da li je to mozda sperma, tj da li sadrzi spermu i kako bismo to mogli saznati). Glava penisa zakrivljena mu je u ljevu stranu (da li to ima kakve veze s erekcijom i orgazmom?). Problem je u tome sta ja nesmijem koristiti kontracepciju zbog zdravstvenih problema, a on ne moze koristiti prezervativ (nikada nije mogao dozivjeti erekciju s njim) tako da imamo straha od nezeljene trudnoce. Kontracepcija nam je prekinuti spolni odnos pa me zanima da li postoji mogucnost da ona tekucina koja mu konstantno izlazi prije nego dozivi orgazam ima u sebi sperme i da li postoji koje drugo kontracepcijsko sredstvo (za njega ili za mene) kako bismo mogli imati normalan spolni odnos (bez straha od trudnoce). Hvala
Ana

prim dr sci Josip Parazajder

06.03.2002. 21:08

Tekučina koja izlazi za vrijeme odnosa sekret je iz prostate i ne sadrži spermije.Možete primjeniti Billingsovu metodu o čemu se raspitajte kod vašeg ginekologa.