Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


NAGLI PRESTANAK MOKRENJA


Autor Poruka

KRISTIJAN

22.02.2003. 11:46

RADIM NA DELIKATNOM MJESTU NA KOJEM SI JE VRLO TEŠKO UZETI PAUZU ZA NUŽDU I TAKO MI SE NEKI DAN DOGODILO DA SAM OBAVLJAO MALU NUZDU I IZNENADILA ME MUŠTERIJA TE SAM NAGLO PREKINUO MOKRENJE.U TOM ČASU JAVILA MI SE NEOPISIVA BOL U LJEVOM PREDJELU TRBUHA,USTVARI MALO NIŽE.TA BOL TRAJALA JE OKO DVIJE MINUTE I JEDVA JEDVICE SAM STAJAO NA NOGAMA.NAKON POLA SATA POKUŠAO SAM OPET MOKRITI I USPJELO MI JE ALI VRLO MALO (oko 2dcl),POPIO SAM NEKOLIKO UVIN-H ČAJEVA I OPET MOKRIO OKO 2 dcl.BOL U TOM PREDJELU TRBUHA JOŠ UVIJEK POSTOJI ALI NIJE TOLIKO JAKA,A KAD IDEM MOKRITI IMAM OSJEĆAJ KO DA ČE MI SE MOKRAĆA POVUĆI PA MOKRIM SA MALIM PRITISKOM.
DALI JE TA BOL KOJA JE PRISUTNA NORMALNA?
DALI JE KOD NOVOG MOKRENJA UZROKOVAN STRAH ZBOG NAGLOG PRESTANKA PA IMAM OSJEĆAJ KAO DA ĆE MI SE MOKRAĆA POVUČI KAO KOD NAVEDENOG SLUČAJA?
DALI TREBAM IĆI DOKTORU I JELI TO OPASNO S OBZIROM DA SAM U MLADOSTI IMAO PROBLEMA S BUBREZIMA I IMAM DUPLI KANAL NA LJEVOJ STRANI,SAD SU MI 22 G.,A PROBLEME SAM IMAO OKO 7-10 GODINE?
AKO TREBAM IĆI DOKTORU MOLIM VAS UPUTITE ME KOJEMU I KAMO?
HVALA

prim.dr.sc. Josip Parazajder

25.02.2003. 19:23

Mislim da se ne radi o nekom ozbiljnom organskom poremećaju: Ukoliko smetnje persistiraju javite se svojem liječniku koji će Vas uputiti urologu.