Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Bijeli iscjedak iz penisa?


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Danyy98

13.02.2022. 13:20

Pozdrav,sinoc sam primjetio bijeli iscjedak iz penisa koji izgleda kao sperma,i svaki put kada ga uklonim nakon par minuta pojavi se opet...Takodje osjetim kao blagu potrebu za mokrenjem (veoma blagu) ali mi se ne mokri i takodje pri mokrenju osjetim bol/peckanje.Tokom dana nisam uopste primjetio iscjedak.Da napomenem da sam prekjuce imao groznicu i sve do sada imam temperaturu koja varira izmedju 37 ipo/38 (a bila je i 39),to je siguran sam zbog toga sto sam oznojene odjece bio dugo napolju,pa ne znam ima li kakve povezanosti?
Nedavno sam imao odnose sa djevojkom,za anal sam koristio kondom,a za oral ne.
Molim za savjet i sta bi moglo biti u pitanju?

Borna Pavičić, dr. med.

15.03.2022. 12:12

Poštovani, s obzirom na simptome, svakako je potreban pregled dermatologa, kao i određene pretrage, a kako bi se ustanovio uzrok vaših problema i preporučila adekvatna terapija.

ija00

12.10.2023. 08:45

Pozdrav, prije 30ak dana sam primjetio bijeli tekuci iscjedak iz penisa neprijatnog mirisa. Trajalo je nekoliko dana po 2,3 puta dnevno, bez drugih tegoba. Nisam imao odnose 2 mjeseca prije toga. I sinoc je opet pocelo da se pojavljuje, molim vas za savjet sto bi mogao da bude uzrok i koje preglede uraditi

Krešimir Musa, dr. med.

15.10.2023. 12:45

Poštovani,
može se raditi o benignoj pojavi spermatoreje ili polucije, koje spadaju u fiziološko stanje/pojavu.
Ipak učinite nalaz urina i bakteriološki nalaz PCR na spolne bolesti iz urina u ovlaštenom laboratoriju.