Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


čir


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

irena

28.05.2001. 22:39

Poslije depilacije imam problema jer mi dlačice ne izbiju van već ostanu pod kožom što rezultira upalama. Namjeravala sam napraviti trajnu epilaciju, lasersku ili enzimsku ali to ne mogu dok ne očistim sve što je ostalo pod kožom. Moja doktorica je već digla ruke od mene jer mi antibiotici pomognu trenutačno, ali se upala vrati. Najveći problem je što su to prepone, pa mi je dosta bolno. Rečeno mi je da mi to kirurg sa uputnicom neće napraviti, pa sam pokušala naći privatnog. Na žalost, svi koje sam kontaktirala rade prije podne u vrijeme kada radim. Molim Vas da me uputite na neku privatnu polikliniku koja radi i poslije podne a može mi pomoći, te mi odgovorite što mislite o trajnoj epilaciji. Napominjem da su mi nalazi krvne slike i šećera bili uredni.
Unaprijed zahvaljujem i MOLIM POMOĆ!!!!!

S štovanjem, Irena.

Mr.sc.dr. Branka Marinović

30.05.2001. 23:06

Kod Vas se na temelju vašeg opisa najvjerojatnije radi o folikulitisu, odnosno o upali korijena dlake. S obzirom na dugo trajanje Vaših tegoba, mislim da biste morali naći vremena te se javiti dermatologu u nekoj od naših bolnica i prijepodne. Adrese privatnih liječnika možete pronaći gotovo svakodnevno u dnevnom tisku. Mislim da trajna epilacija ne dolazi u obzir dok ne riješite promjene koje sada imate na koži.