Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


Genitalni herpes


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Mare244

19.12.2021. 22:30

Postovanje,
Prije 7 dana sam imala kontakt s mojim deckom kojem je izbio herpes na usnama, nakon 4 dana od toga kontakta/odnosa meni je takoder na usnama se pojavio herpes. Takoder sam 2 dana nakon toga uocila na stidnim usnama 2 3 male ranice/plikica, kao ispunjene gnojom/vodom. Nista me nije peklo ni bolilo, nisam ni osjetila da ih imam, samo kad sam u meduvremenu dobila menstruaciju od uloska sam osjetila tek blagi svrab koji je zanemariv na tom mjestu gdje su se pojavili. Otisla sam ginekologu, on me pregledao i rekao da to nije herpes, ranice sad lagano zarastaju. Rekao mi je da herpes boli i pece i uzeo mi je papa test. Rekao je da imam jacu upalu i prepisao mi tablete klotrimazol kao i kremu. Zanima me da mi je moguce zaista da to nije herpes jer su te ranice/plikici koje su mi izasle zaista izgledale kao herpes gledajuci po onome sto pise na google-u?
Hvala Vam puno!

Borna Pavičić, dr. med.

15.03.2022. 12:14

Poštovani,
bez pregleda se nemoguće izjasniti o prirodi i uzroku vaših problema. Ako Vas je ginelog pregledao, držao bi se njegovih savjeta, a ne googleovih.