Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 3830 | Broj poruka: 13671

Daniel Ceković, dr. med.

Ordinacija Dr. med. Hans Ulrich Seifert
Gmund am Tegernsee, Tegernseer Str. 3


Nakupina gnoja (?)


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

1488antonio

11.02.2019. 09:50

Postovani,unazad 2 dana poceo sam osjecati na lijevoj strani straznjice malo odmaknuto i poviseno (vise prema trtici) od analnog otvora tvrdo potkozno zadebljanje. Na dodir me nije bolilo ,no evo veceras bas osjetim lijevu stranu straznjice kako kao da ima neki pritisak na mjestu gdje se to nalazi.. Trebam isto spomenuti da sam prosle godine imao kirurski zahvat bas na istom mjestu zbog apscesa. Sada me zanima da li je pametno da probam mazat sa TZV. crnom masti u nadi da ce se povuci tj izvuci crnom mascu van koze? Hvala unaprijed.

Daniel Ceković, dr. med.

20.02.2019. 22:15

Poštovani,

vjerojatno se radi o pilonidalnoj cisti ili sinusu, ukolika je bolna upala praćena iscjetkom potrebna je kirurška incizija uz oralni antibiotik. U kroničnoj fazi bolesti predlaže se kirurško uklanjanje pilonidalne ciste i fistuloznih otvora u cijelosti.

Lijep pozdrav

nady97

11.09.2019. 16:55

Poštovani,
Prije 5 dana počeo mi se pojavljivati gnoj na nožnom palcu sa strane.U nedjelju sam išla na hitnu gdje su mi propisali antibiotik Cipromed i mast Gentamicin Galenika.Gnoj polako izlazi ali me zanima koliko to može trajati i od čega je nastalo?Kad hodam po stanu ništa me ne boli ali kad sam u patikama i zatvorenim cipelama boli me.
Srdačan pozdrav!