Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4001 | Broj poruka: 14403

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


Perutanje glavica


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

drac4

28.01.2013. 14:05

Postovani, prije par mjeseci mi se pojavio svrab na glavicu posle polnog odnosa i prestao je relativno brzo sam od sebe za par dana i vise se nije vracao, no medjutim od tad nekako posle svakog polnog odnosa koji je uvijek sa istom osobom pojavi se perutanje glavica , blago neprijatan miris , i perutanje se obicno javlja 1-2 dana nakon tusiranja , sta mi preporucujete da li neku kremu ili moram ici dermatologu? Hvala

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

28.01.2013. 14:20

Ne morate ići kod dermatologa. Riječ je o blažoj iritaciji i suhoći zbog koje se javlja ljuštenje. Možete mazati neutralne kreme.

sofer123

03.05.2014. 12:30

Postovani,
Slican problem ovome pojavljuje se i kod mene pa sam vas odlucio pitati za savjet. U opustenom stanju nemam nikakvih problema sa penisom, vec se isti javljaju tek u erekciji. Dolazi do kompletnog perutanja glavica i kozice penisa prilikom masturbacije. Potom se javlja crvenilo i blago oteknuce ruba glavica penisa. Ponekad perutanje bude tako jako da dolazi cak do pucanja kozice. Dan nakon masturbacije sve se smiri i bude normalno i oteklina se povuce kao i peckanje. Spolne odnose nemam vec vise od godine dana, a ovi problemi su poceli prije cca.6 mjeseci. Cak sam mazao Canesten kremom i sve je dobro dok se maze, medjutim nakon dva dana sto sam prestao mazati, perutanje i crvenolo se javilo ponono. Canestenom sam mazao barem 3 tjedna. U posljednje vrijeme niti ne masturbiram jer se bojim ljustenja i crvenila i otekline. Tih 24 sata nakon masturbacije povremno se osjeti svrbez glavica i/ili kozice i potom se sve smiri..... do sljdece erekcije i masturbacije. Zbog specificnosti posla nisam u mogucnosti vise od jedjog puta na dan odrzavati higijenu i prati spolovilo. Perem iskljucivo u cistoj vodi jer sam procita da sapuni mogu izazvati slicne probleme.
Molim vas za savjet.
Pozrav.
I.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

04.05.2014. 10:40

Riječ je o iritaciji zbog koje se javlja crvenilo i blaga oteklina i suhoći zbog koje se javlja ljuštenje. Iritacija je posljedica masturbacije.