Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14394

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


pitanje


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

branka

31.05.2001. 15:37

molim vas odgovor na slijedeće pitanje...................operirala sam rak dojke 1971 i opet na drugoj dojci 1990 ...,,, oba puta sam zraćena ....,, sada se osjećam relativno dobro ...,,, zanima me da li se nekako može smanjiti pucanje kapilara koje imam na opećenoj koži od zraćenja ,, koža je na tom mjestu crvena i dalje i ne smetaju mi drugi problemi ,, ruke mi ne natiću ,, jedino bi još istakla da mi je pri zraćenju rasla prsna kost aLI SADA JE TO STALO....,,, ZANIMA ME DALI SE MOŽE NEŠTO UĆINITI U VEZI KAPILARA KOJE PUCAJU A I ZANIMA ME ŠTO JE SA PRSNOJ KOSTI..... KAKO MI JE ŽIVITI I ŠTO JE ZA PREPORUĆITI.......

prof. dr. Jasna Lipozenčić

06.06.2001. 00:25

U Vašem slučaju radi se o rendgenskom dermatitisu poslije zračenja koji se manifestira s pucanjem kapilara. Nažalost se radi o trajnim posljedicama. Možete ublažiti tegobe s vitaminskom kremom BEPANTHEN, a dekorativni učinak možete postići s COVERDERM kremom.

ružica

09.06.2001. 18:30

Imam 40 godina. Kosa mi opada na krugove 14 godina(u malim količinama, i ponovo je uvijek narasla), ali unazad mjesec i pol dana otpalo mi je oko 70%. Imala sam unazad mjesec i pol dana upalu sinusa, nakon tjedan dan sam otišla kod liječnika i dobila 3 tablete Sumameda, od tada mi opada u pramenovima. Molim vaše mišljenje i prijedlog za rješenje mog problema.