Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kronična obstruktivna bolest pluća


Autor Poruka

Bruno

29.05.2001. 08:42

Dobar dan!

Vidio sam link za ovu stranicu na Internet monitoru, i sviđa mi se što konačno i kod nas internet služi za nešto korisno osim za pokazivanje raznmoraznih dijelova tijela.
Moj problem je ovakav: dijagnoza mi je, već ne znam koliko dugo, kronična obstruktivna bolest pluća. Pošto jako malo znam o toj bolesti, a doktori me cijeli život kljukaju sa Ventolinom i baš ništa nije išlo na bolje, zanima me kako i sa čime bi ja to mogao izlječiti.
Zadnjih pola godine uzimam med od medara iz V. Gorice i mogu reći da mi je jako puno pomogao i napravio je ono što doktori nisu 20 godina. Meni su sada 22 godine i nije mi uopće svejedno u kojem će se smjeru situacija razvijati. Molio bih bilo koga tko pročita moj post, da mi se javi na mail ako zna za kakvu konkretnu literaturu o bolesti, ili načine kako je izlječiti. Otvoren sam za sve metode lječenje, ne samo na zapadnjačku, baš naprotiv.

Topli pozdrav od Brune!

prof.dr.sc. Željko Bumber

30.05.2001. 02:39

Kroničnu plućnu bolest liječi pulomlog, liječnik za pluća (internista) te molim da se njemu obratite.
Trebalo bi pogledati vaše gornje dišne puteve (nos , sinusi).

Bruno

31.05.2001. 10:16

Zahvaljujem Vam na odgovoru, ali te osnovne stvari već znam i pulmolozi me već navlače skoro 20 godina i nisam zadovoljan njihovim rezultatima. Mene bi zanimalo ako bi mi netko mogao preporučiti stvarno dobrog internista koji daje prave rezultate ili neko alternativno lječenje