Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Menier bolest


Autor Poruka

ipmalena

10.04.2016. 20:55

Postovani lijepo molim savjet,naime moj otac,68godina starosti pati svako malo od iznenadnog vertiga,glavobolje,zanosi ga u jednu stranu.u tom stanju on je prisiljen samo lezati,ovisan o drugima da napravi obicne radnje poput odlaska na wc da ne bi slucajno pao i ozlijedio se.nalazi audiologije pokazali su da na oba uha mora nositi aparatic s tim da je na jednom uhu vidljiv problem sa skupljanjem tekucine.doktorica opce prakse je rekla da je to menijerova bolest i dala mu nekakve tablete po kojima ja ne primjecujem nikakvo poboljsanje.on i dalje ima glavobolje vertigo,sum u usima smetaju mu aparatici i u principu on non stop spava.moje pitanje glasi,moze li se taj menier sindrom ikako rijesiti ili kome da se obratimo da bi bio detaljno obradjen?
Zahvaljujem

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

12.09.2016. 00:45

Poštovana, Menijerova bolest ili hidrops labirinta je bolest čiju terapiju prepisuje ORL uži specijalist audiolog. Gotovo svaki ORL odjel ima barem jednog audiologa.