Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Neprestani problemi s grlom i prehladama...


Autor Poruka

Marina18

23.07.2001. 21:31

Poštovani dr.
Zbog čestih problema s grlom i prehladama posjetila sam otorinolaringologa koji mi je preporučio uklanjanje krajnika što sam i učinila.Nakon operacija stanje se nije nimalo poboljšalo,štoviše odlaskom kod specijalista utvrđeno je da imam kronični laringitis i faringitis,te je zaključak cijelog tog pregleda bio da uopće nisam smjela vaditi krajnike jer sam time postala još neotpornija na vanjske podražaje.Nakon tjedan dana inhalacija stanje se malo poboljšalo,međutim ubrzo se sve vratilo na staro,a grlo je prema rječima specijaliste i dalje ostalo "razrovano" odnosno "izbrazadno strijama" i te on nije znao koji je uzrok tome.
Čini mi se da nisam konkretno rekla u čemu je moj problem-vrlo lako dobivam prehladu a neprestano imam osjećaj "knedle" u grlu koje se mogu rješiti samo iskašljavanjem,prilikom čega je ta "knedla" zapravo nakupina gnoja bijele do zelenkaste boje a ponekad i sukrvava.

Nadam se da me možete savjetovati i uvelike mi olakšat život
Unaprjed hvala

Marina

mr.sc.dr. D.Markov

25.07.2001. 22:35

Poštovana Marina
Niste naveli da li ste pušač. Ukoliko niste potrebno je napraviti i gastroenterološku obradu , te serologiju na H.pylori. Radi pojave i sukrvice u iskašljaju potrebno je napraviti i pulmološku obradu.Nakon obrade ponovno se javite na otorinolaringološki pregled.