Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


potres mozga


Autor Poruka

valentina

03.10.2004. 21:45

Imam 17 godina. Prije nekih 8-9 godina sam imala potres mozga. Od tada imam probleme sa vidom, nocu vidim kao neke bliceve, danju na lijevom oku crnu tachkicu, u zadnje vrijeme mi pochinje smetati jacha svjetlost... Imam probleme i sa sluhom, npr. nakon nekog koncerta mi zuji u ushima josh danima i sl. Ishla sam na pregled kod ochnog i rekao mi je da je sve u redu, da to mozhe biti od pritiska... Molim vas da mi kazete kakve pretrage trebam uraditi poshto mislim da nije sve u redu, josh nisam ishla kod doktora (za slikanje glave i sl...ne znam shta sve treba). Da, i kad naglo ustanem, vrti mi se u glavi i treba mi neko vrijeme da bih normalno vidjela. Hvala

prof. dr. Željko Bumber

05.10.2004. 10:51

Predlažem posjet audiologu koji će učiniit osnovne pretrage sluha i vestibularisa (ravnoteža). Moguća neurološka konzultacija . Naglo ustajanje i smetnje koje navodite posljedica su niskog krvnog tlaka i moguće enemije. KKS, hemoglobin, željezo u krvi ??