Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Upala desni


Autor Poruka

Veluna

13.01.2004. 13:00

Mojoj djevojčici od dvije godine prije tri dana upalilo se zubno meso (desni). Sve joj je naoteklo, crveno i upaljeno i na lagani dodir počinje krvariti između zubi i zubnog mesa. Crvene i naotekle su joj i usne s nutarnje strane te nepce. Doktorica (pedijatar) je rekla da je to stomatitis i za ublažavanje natekline preporučila "Calgel". Osim toga je preporučila hladnu hranu i piće i ništa više.
Postavila bi pitanje dal će stvarno to samo od sebe proći kao što je rekla pedijatar ili bi trebalo neke daljnje pretrage obaviti? Dal da je vodim stomatolog?
Napominjem da je nekoliko dana prije nego što se to pojavilo, mala imala upalu uha i dobila je Klavocin sirup, kojeg troši i sad.

prof.dr. Željko Bumber

14.01.2004. 11:20

Predlažem da odmah odete kod stomatologa za djecu koji će ,bez sumnje , naći i uzrok i pravi lijek. Raspravljati o lošijem imunitetu, virozi bez pregleda , s moje strane ne bi bilo umjesno.