Otorinolaringologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 1463 | Broj poruka: 4361

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Upala uha i bol u vilici


Autor Poruka

vedo112233

07.07.2016. 18:35

Postovani,
prije 4 dana me je pocelo bolit desnoi uho,s pocetka sam mislio da je u unutar uha bubuljica, potkozna mozda, medjutim bol je jacala,poslije 2. dana otisao sam kod specijaliste otorinolaringologa, on mi je pregledao oba uha i isprao oba uha takodje, u lijevom uhu mi je bilo nesto bijelo ispalo ne znam sta, u desnom isto tako stim da mi je desno uho malo vise zatvoreno a lijevo je OK, propisao mi je reukapi i zinnat tablete, reukapi da kapam u nos 3 puta na dan po 3 kapi u svaku nosnicu, a zinnat tabelete da pijem po jednu svakih 12h,i da, stavio mi je još neku, mislim da je crvena mast koliko sam uspio vidjeti, u uho i zatvorio uho onim malim trakicama i rekao da to ne skidam sljedeca 3-4 dana, imam problema takodje i sa vilicom ispod uha, samo na desnoj srani znaci lijeva je u redu, boli me, nocu se ne mogu nikako napraviti da spavam...samo da napomenem da imam 17 godina...

Hvala na bilo kakvom savjetu.

Mr. sc. Rozita Gulić, dr. med.

11.09.2016. 21:15

Poštovani, po opisu terapije i simptoma, djeluje mi kao da imate istovremenu upalu stednjeg uha i zvukovoda. Upala zvukovoda je praćena jakom boli, iako se relativno lako liječi. U terapiji ste dobili sve neophodno; vodite još računa da voda ne smije ući u zvukovode kako se povrh bakterijske ne bi pojavila i gljivična infekcija.