Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Inkontinencija


Autor Poruka

Maja

14.01.2003. 15:49

Nakon što sam rodila dvoje djece prilično velike porođajne težine (oko 4,5 kg) počela sam osjećati poteškoće vezane uz nekontrolirano mokrenje. Prilikom skakanja, trčanja, kihanje ne mogu zaustaviti isticanje mokraće, što mi stvara ogromne poteškoće. Na zadnjem pregledu kod ginekologa , doktorica je preporučila odlazak u bolnicu na lakši kirurški zahvat jer mi se spustio mjehur, a to bi bilo jedino trajno rješenje. Molim Vas za vaše mišljenje te za preporuku u kojoj bi klinici to bilo dobro napraviti. Imam 33 godine te ne bih željela taj problem imati do kraja života. Unaprijed zahvaljujem. Maja

prim.dr.sc. Josip Parazajder

15.01.2003. 17:44

Kod Vas se radi o tzv. stress inkontinenciji .Potrebno je uciniti urološki pregled i cistoskopiju te urodinamski pregled da bi se ustanovilo da li se radi o detrusor ili sfinkter inkontinenciji i odredilo koju vrst op zahvata se mora uciniti da se riješi vaš problem.