Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


mišljenje i savjet


Autor Poruka

Miro

19.09.2002. 22:23

Imao sam hematospermiju i hematuriju.U.Z.obadva bubrega urednog nalaza.Prostata volumena 15 ml. sa edemom sluznice na vratu mjehura i povećanim sjemenim vrećicama.Th.Nolicinom 3 tjedna.Kakva je razlika izmedju Ciprobay tbl. i Nolicina,Ciprobay se može dobiti samo kao nastavak bolničkog liječenja ili na vlastiti trošak(urolog je prvo propisao Ciprobay tbl.,a nakon što ih nisam dobio, Nolicin).Nakon terapije trebao bih napraviti pretrage krvi i urina i i.v. urografiju.31 mi je godina. Molim i savjet trebam li se uzdržavati od spolnih odnosa.Želio bih čuti i vaše mišljenje s obzirom da sam iste simptome imao i prije godinu dana.Unaprijed Vam zahvaljujem.

prim.dr.sc. Josip Parazajder

02.10.2002. 20:44

Hematospermija je prolazan simptom najčešće kod upale prostate ali se može pojaviti i bez upale.Ciprobay je antibiotik a Nolicin kemoterapeutik. Oba dva djeluju antimikrobno. Kod hematospermije ne morate se suzdržavati spolnih odnosa.