Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


oligoazoospermia


Autor Poruka

Mirna

23.09.2002. 10:48

Nakon 5 godina neuspjelih pokusaja oplodnje ne znam vise kome da se obratim.

prim.dr.sc. Josip Parazajder

02.10.2002. 20:34

Preporučam da se vaš suprug javi na pregled u urološku ambulantu Sveti Duh četvrtkom od 8 do 16h

Dženana

11.12.2002. 19:55

Poštovani doktore!
Imam preporuku od doktora Hodžić Haruna iz Zenice da se obratim Vama. Naime, moj suprug ima dijagnozu Oligoasthenozoospermia. Uradili smo neke analize kao što su: spermiogram, analiza FSH u krvi, mikrobiološku analizu ejakulata i urina. Ostalo nam je još da uradimo kariogram periferne krvin, ali ovaj nalaz nije moguće uraditi u BiH. Čula sam da je ovaj nalaz moguće uraditi kod Vas u Zagrebu. Htjeli bismo da dodjemo kod Vas na pregled sa svim gore pomenutim nalazima i da nam Vi dalje kažete šta nam je činit, jer ovdje u BiH ne daju nikakvu nadu za izlječenje. Mi smo ljetos dolazili u bolnicu Sveti Duh, ali su nam rekli da Vi radite samo četvrtkom, pa Vas ljepo molim da nam zakažete termin ovim putem ili da nam date Vaš kontakt telefon pa ćemo Vas mi nazvati.
Ako su potrebni još neki nalazi Vi nam recite, a mi ćemo ih prikupiti. Dosadašnje nalaze: speriogram i FSH u krvi smo uradili u Zagrebu u Laboratoriji kod Dr.Sc. Sanja Vujisić Živković te nam je i ona preporučila Vas.
Lijep pozdrav i nadam se da ćemo se uskoro i vidjeti.
Još jednom se zahvaljujem!