Urologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 167 | Broj poruka: 353

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


prostatitis


Autor Poruka

mirko

02.05.2002. 22:13

dijagnosticiran mi je kronicni prostatitis prije godinu ipol dana.Probao sam razne antibioticke terapije, no bakterije enterocoocus, proteus vulgaris i eschirichia coli. Bakterije su se uvijek vracale, ali ne uvijek iste.prije 6 mj obratio sam se privatnom urologu u rijeci Dr. Marwan-u koji me je masazama i sa tri vrste antibiotika Novocef, Nolicin i Sumamedom oslobodio bakterija.kasnije sam pio prirodne tablete sa ekstraktom tikvinih sjemenki jer sam i dalje osjetio tegobe, nelagodu, a i osjecaj smanjene fizicke aktivnosti. Zanima me da li da pocnem prirodnu terapiju sa Taheebo cajem i Saw Palmetom? Postoji li kakvo rjesenje pa makar i kirurski zahvat? Imam 23 godine.

S postovanjem!

prim. dr. sc. Parazajder Josip

08.06.2002. 09:28

Ukoliko nema patoloških bakterija u bakteriloškom pregledu ejakulata nije potrebno liječenje antibioticima.Smetnje koje opisujete mogu se smanjiti upotrebom homeopatskih preparata.Kod protrahiranih infekcija,rezistentnih na antibiotike jedna od metoda liječenja je i operativna-transuretralna resekcija prostate.