Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14396

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


akne


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ina

10.05.2002. 14:26

Imam 33 godine i ten mi je normalni, osim mitesera (sujedica) u T zoni lica, nikad nisam imala problema, cak niti u pubertetu. Udana sam i imam dvoje djece. Unazad dva-tri mjesca pocela sam dobijati ogromne akne po cijelom licu, vratu i ledjima, i to isprva jednu, dvije, sad sve vise i sve cesce. Napominjem da nisam imala nikakvih stresova, promjena hreme, ishrane niti sl. u zadnje vrijeme. Ocito je da se nesto dogadja, ali ne znam kome se treba obratiti, posto je vjerovatno uzrok ne u kozi nego drugdje. Stoga vas molim za savjet.

Prof. dr. Jasna Lipozenčić

14.05.2002. 02:17

Potrebno je provjeriti razinu spolnih hormona u Endokrinološkom labaratoriju Klinike za ženske bolesti i porode, Petrova ulica, Zagreb. Nakon nalaza odrediti će Vam se liječenje ili s Diane 35 ili Roaccutane tbl u Ambulanti za Medicinsku kozmetologiju, Klinike za kožne i spolne bolesti, Šalata 4, Zagreb.