Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14396

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


bradavice


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

mim

14.04.2002. 10:48

Imam problem sa bradavicama na prstu ruke......do sad sam uspijevala da ih odstranim sa tecnoscu Clabin(iz Njemacke),ali mi se ponovo vracaju.kako da ih odstranim zauvjek?..I moj sin (3 god.) ima jednu na prstu ,pa me interesira da li da mu to probam skinut ...Pitam ovo jer kad sam skidala svoje bradavice sa Clabinom ,poslije par dana to malo i boli i moram je iscupat iz korijena ....ima li neki drugi nacin da se to njemu skine posto ova metoda pomalo i boli...ili da ostavim je na miru...hvala

prof dr Jasna Lipozenčić

17.04.2002. 11:25

Bradavice su posljedica virusne infekcije kože i mogu se proširiti po koži tijela. Ne smije ih se ostaviti bez aktivnog tretmana. Vašem sinu bi bilo korisno u Dječjoj ambulanti Klinike za kožne i spolne bolesti KBC i MF Sveučilišta u Zagrebu Šalata 4, aplicirati tekući dušik koji primjenom "hladi" kožu i dječak se neće bojati načina liječenja. U Vašem slučaju, ekskohleacija uz termokauterizaciju bi bila sredstvo izbora, budući do sada nije bilo definitivnog učinka nakon primjene antiviralne tekućine.