Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

Poliklinika Zagreb
Zagreb, Lavoslava Ružičke 30C


ginekologija-svrbez


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Winona

11.12.2001. 06:04

Postovani;
Javljam se iz inozemstva pa mi nije u mogucnosti doci na pregled, ovdje imam zakazan jedan za sljedeci tjedan a dotad mi je tesko cekati.
Radi se o sljedecem...prije tjedan dana osjetila sam lagani svrbez u vaginalnom podrucju, nakon 3 dana svrbez je postao gotvo pa neizdrziv, da bi prije 2 dana primjetila zrnasti, sirasti iscjedak bez mirisa.
U apoteci su mi preporucili Canesten u slucaju da ne mogu izdrzati do pregleda a ne mogu, zaista je neugodno.
Intimnu higijjenu odrzavam vec duze intimnim gelom za tusiranje, minimalno jednom dnevno, ne nosim precesto sinteticko donje rublje.
Po vasem iskustvu koliko traje ljecenje i kako tocno izgleda ?
Koji su najcesi nacini dobivanja gljivice ako je to u pitanju - partnera kao uzrok sam iskljucila.
Molim vas da mi takodjer objasnite kako izgleda ljecnicki pregled jer imam jako losa iskustva sa ljecnicima ovdje i sve sto mogu rjesavam u Zagrebu ali ovaj put ne mogu.
Hvala unaprijed
Winona

Prof.dr.sc. Jasna Lipozenčić

27.12.2001. 14:27

Potreban je ginekološki pregled i uzimanje brisa na bakterije i iuzročnike gljiva. Za pregled je potrebno biti bez prethodne specifične terapije kao što je npr. Canesten. Stalni partner se također treba pregledati urološki. U Zagrebu imate dosta Klinika i privatnih kvalitetnih ambulanti za rješavanje Vašeg problema.