Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4000 | Broj poruka: 14395

anonymous

Krešimir Musa, dr. med.

KB Dubrava
Zagreb,


klamidija


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Irena

27.02.2002. 22:32

Poštovani!
Prije mjesec dana moj decko je bio na obrisu uretre te mu je ustanovljena klamidija. Lijecnik mu je propisao doksicklin kroz 14 dana 2x1. s njegovim nalazom sam i ja posjetila svoju ginekologinju koja mi je prepisala hiramicin kroz 5 dana 2x1 i vaginalete medazol. Na pregled smo oboje otisli jer sam za vrijeme spolnog odnosa osjecala bol i izrazito jako pecenje, a i on je osjetio pecenje. Bojim se da ne bi postala kronicna i da ne postanemo sterilni nakon sto se izlijecimo. Kako mozemo znati da li je postala kronicna? Mozemo li se mi nekako lijeciti kod istog doktora jer glupo je da mene lijeci moja ginekologinja, a njega lijecnik opce prakse!? Postoji li ambulanta u Zagrebu specijalizirana za lijecenje spolnih bolesti, tj. klamidije? i gdje? I kome da se obratimo?

Mr.sc.dr. Branka Marinović

02.03.2002. 22:34

U Klinici za kožne i spolne bolesti na Šalati 4 djeluje
Ambulanta za spolno prenosive bolesti koja radi ponedjeljkom i utorkom od 12 do 15 sati. Stoga bih vam svakako preporučila da se oboje javite u tu ambulantu te ćete tamo dobiti odgovarajući savjet.